Erdélyi Kismamák Fóruma

Erdélyi Kismamák Fóruma


You are not connected. Please login or register

Nyaralás kisgyerekkel

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Nyaralás kisgyerekkel on Vas. 7 Nov. - 5:47:39

Damara


Moderátor
Minden évben eldöntjük, hogy na idén megyünk a tengerre, aztán minden évben elmarad. Egyrészt a félelem miatt, hogy nehogy a szállásfoglallással gondok legyenek, másrészt a párom nem igazán akar menni. Pedig a gyerekeknek nagyon fontos lenne a sós levegő.

Az utazással sincs semmi gond, imádnak a lányok utazni, voltunk már velük Kolozváron, Vásárhelyen, Szovátán, Parajdon, még Budapestre is elvittük őket, és elég jól birták.

Most meg ha lehet, inkább a Bulgár tengerpartot választanánk a román helyett. Talán sokkal vendégszeretőbbek, mint a mieinkek.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a tengerparttal kapcsolatosan?

http://www.hannaglow.blogspot.com

2 Re: Nyaralás kisgyerekkel on Szomb. 27 Aug. - 14:18:46

Damara


Moderátor
Végül a román tengerparton töltöttünk el egy hetet.
És meglepetésemre, azért nem annyira rossz a helyzet mint ahogy a média beállitja. Igaz csendes helyen voltunk, nem vágytunk a nagy tumultusra, a szállásunk nagyon jó volt, a kaja szintén, igaz háznál ettünk, lehet pont ezért. A tenger szép volt, nagyon ritkán algásodott, de azt is el lehetett viselni.

Egy dolog , ami mérgesitett, az a szemét volt, amit az emberek maguk után hagytak a parton. Azért ez még mindig mutatja országunk szintjét, és erről nem más tehet, mint maguk az emberek, akik nem vágynak és nem is tesznek semmit egy tisztább és rendezettebb életkörülményért.
Ez szomorú.

http://www.hannaglow.blogspot.com

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.