Erdélyi Kismamák Fóruma

Erdélyi Kismamák Fóruma


You are not connected. Please login or register

Mit csinal a kisbabank?

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Mit csinal a kisbabank? on Pént. 17 Szept. - 15:43:36

MSe

MSe
Szerintem itt beszelhetunk a babank ugymond "teljesitmenyeirol", kudarcairol, vagy barmirol ami vele kapcsolatban tortenik.

2 Re: Mit csinal a kisbabank? on Pént. 17 Szept. - 15:46:12

MSe

MSe
A kislanyom 11 honapos igy mar csak keves ideig leszunk itt, de majd nemsokara ujra jelentkezunk mikor megszuletik a masodik gyerkocunk Very Happy

3 Re: Mit csinal a kisbabank? on Hétf. 20 Szept. - 16:48:03

Damara


Moderátor
Very Happy Mi már innen kinöttünk.
És nem tudom lesz-e még alkalmunk itt dicsekednünk.... Ha rajtam múlik nem, ha a páromon akkor elöbb-utóbb visszatérünk még ide.

http://www.hannaglow.blogspot.com

4 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 21 Szept. - 0:50:30

MSe

MSe
Smile

5 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 21 Szept. - 20:47:00

MSe

MSe
Djulia tud meg hogy az en kislanyom sem aludt 3-4 oranal tobbet egyszerre, hahar ejszaka nem szoptattam 3 honapos kora utan, de adtam teat amikor felebredt. Es meg most is megebred ejszaka 2-3 alkalommal, es kap teat, en is nagyon varom mar azt az idot hogy atalugyuk az egesz ejszakat.

6 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 21 Szept. - 22:22:05

Djulia


MSe Sajnálom h nálatok is igy volt, de megnyugtat egy kicsit h máshol is van ilyen. Még nehezebb lesz gondolom ha megszületik a pici, de hátha pont az hoz majd pozitiv változásokat a nagy alvókájában.

7 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 21 Szept. - 22:27:33

Damara


Moderátor
Laughing Laughing Laughing Nahát én ebben nem biznék.... Tapasztalat alapján mondhatom, hogy ha egyik felsir, a másikat is felkölti Mad Nálunk persze egy szobában alszanak, de ha esetleg külön lesznek , akkor még ki tudja, lehet igazad is Djulia.

http://www.hannaglow.blogspot.com

8 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 21 Szept. - 22:41:40

Djulia


Very Happy igazad van Damara, bizony az az általános ,és úgy-e már Gabika is akkora, hogy pont fog következni a szeparációs szorongás amikor éjszaka is felkel egy egy babó h leellenőrizze meg van-e az anyukája,de tényleg kitudja, nehéz ezeket a gyerkőcöket követni...én a 4 hónapost nem tudom néha, mi lesz még később.

9 Re: Mit csinal a kisbabank? on Vas. 26 Szept. - 23:08:25

Djulia


Ákos 69cm, pénteken voltunk gyerkőcdokinál, 7200gr, a korához jó a súly, a hosszához nagyon kevés, tényleg kis nyurga (délceg pasas), nagyon szorgalmazta h kezdjem komolyan a hozzátáplálást, mert ha 2*ennyi tejcsit is inna akkor sem lenne elég olyan gyorsan nő...Szerinte már kéne kússzon h még több agytekervénye legyen (látszik h Amerikában dolgozott, no comment)úgyh most erre kapunk egy csomó tornagyakorlatot, ezeket nem élvezi Ákos, de sok van amit imád pl a nagy labdán valósággal visongat. Na még nem emésztettem meg amiket mondott, mindenesetre nem akarom siettetni a fejlődését, hagyom a saját belső működésére. a tornákat csináljuk mig élvezi és annyi.

10 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 5 Okt. - 14:26:29

Damara


Moderátor
Gratulálunk az ügyes fejlődésetekhez Djulia.
Nem tudom mit mondjak az ilyen kijelentésekkel kapcsolatban , hogy
már kéne kússzon h még több agytekervénye legyen
. Nem minden baba egyformán fejlődik. Mi is megjártuk ezt a kálváriát, de aztán szerencsére észbe kaptam, még mielött valami hülyeséget csináltunk volna.
Dórika sokkal lassabban fejlődött mint Hanna, aki már 8 hónaposan felment az elmeletre a 17 lépcsőfokon, 10 hónaposan egyedül ment, elég korán megtanult ülni, stb. Mindent nagyon korán kezdett.
Ehhez képest Dórika sokkal ráérősebb volt, ezért azt hittem valami baj van vele és elvittük neurológushoz Vásárhelyre kivizsgálásra. Amúgy volt egy kis kutacsgondunk is, mert nagyon kicsi volt neki is (Hannának is) és elég korán benőtt nekik, inkább ezért is jártunk neurológushoz.
Na, de kellett nekünk. Ott aztán minden marhaságot kitaláltak, hogy egyik nem elég fejlett, ezért gyógyszereket és vitaminokat irtak hogy gyorsitsák a fejlődését (amiket persze mind ki kellett fizessünk, mert nem kompenzálják) a másikat be akarták nyugtatózni, mert hiperaktiv, stb.
Úgyhogy ennyit erről.
Persze Hanna nem kapott tőlem semmi nyugtatót, de igy kellett rájöjjek, hogy nem minden gyermek egyforma és nem lehet őket és nem is szabad a saját fejlődési ritmusukból kizökkenteni.
És főleg nem szabad egyiket a másikhoz hasonlitani!!!

http://www.hannaglow.blogspot.com

11 Re: Mit csinal a kisbabank? on Szer. 6 Okt. - 15:40:07

Djulia


Teljesen igazad van... Amúgy el is neveztem bolond-doktornéninek, a saját gyermekemmel nem tudok objektiv lenni, igy könnyen megtudnak ijeszteni... Laughing Amúgy nem értem minek annyit agytekervényesiteni, ha úgy sem használjuk...

12 Re: Mit csinal a kisbabank? on Csüt. 14 Okt. - 14:52:46

Damara


Moderátor
Na, hogy haladtok az agytekervények számának növelésével? Laughing

http://www.hannaglow.blogspot.com

13 Re: Mit csinal a kisbabank? on Kedd 21 Dec. - 15:40:02

Damara


Moderátor
Az én leányaim a kiskanárik időszakát élik Very Happy
Annyit énelkelnek egész nap, hogy estére már hangjuk sincs. Laughing
És hallanátok milyen szövegek kerülnek elő.

http://www.hannaglow.blogspot.com

14 Re: Mit csinal a kisbabank? on Szer. 22 Dec. - 0:53:34

MSe

MSe
de jo, orulj hogy van hallasuk es edzik a hangjukat...ha van idod leirhatsz egy par altaluk koltott dalt Very Happy

15 Re: Mit csinal a kisbabank? on Vas. 29 Május - 15:39:52

MSe

MSe
Brigitta nemreg kezdett gogicselni, es egyszeruen le van nyugozve a sajat hangjatol. Ha egyedul is hagyom neki fog "karicsolni", es jol el van Smile Ja, es nagyon szereti a pluss jatekokat bamulni. A gyerekagyra korbe felkotoztem kulonfele allatkakat, es azokat bamulva, kacag, beszelget veluk Smile A nagyobbik lanyom ilyet sohasem csinalt, neki "hangos jatekok " kellettek, a zorgoket szerette csak.

Azt gondoltam hogy a masodik baba mar nem lesz annyira erdekes mind az elso, de egeszen csodalatos mivel teljesen kulonbozoen viselkedik.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.